Workshops

Puurvis organiseert een aantal workshops per jaar. Deze workshops hebben allemaal een eigen thema. Vis fileren, vis bereiden, haring schoonmaken en vis uit de Noordzee zijn een aantal voorbeelden van de workshops die gegeven worden bij puurvis.

De workshop worden gegeven in de winkel aan de Damlaan 69a te Leidschendam. Met de winkelverbouwing in 2016 hebben we rekening gehouden voor het geven van workshops. Hierdoor is er een mooie ruimte gecreëerd waar we minimaal met 8 personen en maximaal 12 personen workshops kunnen geven. Geïnteresseerd? Houd goed de schermen in de winkel, facebook en onze website in de gaten. De workshops worden ruim van te voren aangekondigd zodat u ze niet hoeft te missen.

De kosten voor een workshop verschillen per workshop. De prijzen van een workshop beginnen bij 24,95 per persoon dit is inclusief een welkomst drankje, hapje en afsluiting.

Aanmelden kan in de winkel of via het contactformulier op onze website. Bij reservering graag het aantal personen,naam en telefoonnummer vermelden.

Zelf een workshop organiseren?

Bij puurvis kunt u ook uw eigen workshop samen stellen (ook op locatie). Vriendinnenuitje, kookclub, personeeluitje of verjaardag het is allemaal mogelijk. Loop gerust de winkel even binnen om te kijken wat we voor u kunnen doen.