Feestdagen

Bij Puurvis kijken we er elkaar jaar weer naar uit, de maand december.

Bij Puurvis zijn we er helemaal klaar voor. De afgelopen maanden hebben we weer veel nieuwe producten ontwikkeld, die zeker de maand december nog lekkerder maken.

De winkel word langszaam weer in kerstsferen gebracht en onze feestdagen folder ligt in de winkel alweer op u te wachten. Dit jaar hebben we tijdens de feestdagen meer dan 400 producten , dus geen keus voor lekkere feestdagen!! We begrijpen dat het voor vele een dure periode is en dat de inflatie hierbij niet aan mee werkt.Wij van Puurvis ondervinden hier natuurlijk ook de gevolgen van. Toch hebben wij besloten om onze prijzen niete verhogen en proberen wij zo het mooie product vis voor iedereen betaalbaar te houden. We hopen dat we dit in  2023 ook kunnen volhouden voor u!

ONZE TOPPER!

Soms is het al druk genoeg de maand december, speciaal daarom hebben we onze luxe uitgebreide VIS HORS’D OEUVRE. De huisgemaakte zalmsalade wordt uitgebreid opgemaakt met , Gerookte zalm, Graved laxs, gerookte heilbot, gerookte forel, hollandse garnalen, gerookte paling, gerookte makreel en een heilbotmousse.

De schaal is vanaf 2 personen te bestellen en is uitermaate geschikt als hoofdgerecht maar ook lekker bij de borel.  Bestel hem snel hier!

Verse vis

Bij Puurvis hebben we een grote liefde, namelijk verse vis!

Elke ochtend gaan we nog naar de visaflsag in scheveneingen om de beste en meest verse vis in te kopen. Ook voor de feestdagen natuurlijk.

 

U heeft bij ons elke dag de keuze uit meer dan 20 soorten vis. Met de feestdagen zeker zijn van het beste en lekkerste stukje vis? Graag willen wij u vragen om dit van te voren te bestellen, om terleurstelling te voorkomen

Vergeet niet uw bestelling voor de feestdagen te doen

UITTERSTE BESTELDATUM

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)