Schalen en salades

Bij puurvis maken wij alle producten zelf. Uiteenlopend van amuses met hollandse garnalen tot onze welbekende hollandse garnalen ragout! Maar ook hapjes, groot of klein, met gerookte vis. Al onze gerookte vis wordt ambachtelijk gerookt en met de hand gerookt.

Met de kerst is er natuurlijk niets lekkerders dan schaal- en schelpdieren. Hollandse garnalen, rivierkreeftjes, de mooiste franse oesters maar natuurlijk ook canadese kreeft uit ons eigen homarium.

Puurvis Vis hors d’ouevre

Dit is onze topper! Al jaren bij ons in het assortiment en zorgt elke keer weer voor een geslaagd diner. De Vis hors ‘d ouevre is te bestellen vanaf 2 pers. De Vis hors ‘d ouevre wordt opgemaakt op een mooie schaal die past in de koelkast! De Vis hors ‘d ouevre bestaat uit: Huisgemaakte zalmsalade, Noorse gerookte zalm, Hollandse garnalen, gerookte palingfilet, Gerookte makreelfilet, Graved Laxs, Gestoomde zalm, gerookte zalm met een heilbotmouse.

De prijs voor de Vis hors ‘d ouevre is 16,95 per persoon.

Tip: De portie’s zijn voor volwassenen een hoofdmaaltijd
Tip: Kinderen of ouderen eten meestal geen hele protie

Puurvis visschotel

U geeft een borrel of een diner en wil de lekkerste producten op tafel, dan is de puurvis vischotel de gast die zorgt voor een geslaagde avond. Geen salade alleen de lekkerste soorten vis! De puurvis vischotel is te bestellen vanaf 2 pers. De puurvis vischotel wordt opgemaakt op een mooie schaal die past in de koelkast!
De puurvisschotel bestaat uit: Noorse gerookte zalm, Hollandse garnalen, gerookte palingfilet, Gerookte makreelfilet, Graved Laxs, Gestoomde zalm, gerookte zalm met een heilbotmouse, brado en tappas De prijs voor de puurvis vischotel is 14,50 per persoon.

Tip: kies voor een lekker speciaal brood zoals breekbrood,donkerbrood of turksbrood

Puurvis High-fishSalades

De high-fish is nieuw in ons assortiment en nu al een succes! Met de high-fish heeft u een heerlijke borrel. Met de etagere vol met vis maakt u een borrel uniek! De high-fish is te bestellen vanaf 2 pers. De high-fish wordt opgemaakt op een mooie etagere die helaas niet in de koelkast past! Ophalen een probleem? Dan komen we de high-fish gewoon thuisbezorgen vlak voor dat de borrel begint! De High fish bestaat uit: Diverse tappas met vis, Sandwich met gerookte noorse zalm, Hollandse garnalen cocktail, Spies met gestoomde citroenzalm
De prijs voor de puurvis High Fish is 16,95 per persoon.

Tip: Kies voor een lekkere koude prosecco!

Puurvis oesterschaal

De Puurvis oesterschaal: lekker voor bij de borrel, voorgerecht of gewoon als hoofdgerecht. Bij Puurvis staat service voorop, daarom kunt u bij Puurvis de oesterschaal geheel zelf samenstellen. U heeft de keuze uit: Platte zeeuwse oesters, Gillardeau, Zeeuwse Creuses, Bretagne creuses, Oester paris, Geay oester. Voor alle mogelijkheden zien we u graag in de winkel.