Beste producten

De afgelopen jaren is voor veel ondernemers niet de makkelijkste tijd geweest. De crisis slaat/sloeg hard om zich heen. Nu er veel tekenen komen dat we beginnen met de crisis langzamerhand achter ons te laten, komt er ook voor veel ondernemers weer ruimteen energie om nieuwe stappen te ondernemen.

Als ondernemer is het belangrijk om te blijven vernieuwen en de onderneming aan te passen aan de wensen van de klant. Veel consumenten/klanten kijken steeds meer naar puur en duurzame producten.

Voor u als ondernemer geeft dat veel nieuwe mogelijkheden en kansen. Wat is mooier dan wanneer u samen met lokale ondernemers hierop in kan spelen? Samen met puurvis kunt u werken met verse, mooie, lekkere, pure en duurzame visproducten. Geef uw klant iets extra’s mee en vertel het verhaal achter het product.

Om de visie van puurvis beter te begrijpen en te laten zien wat we voor uw bedrijf of kantine kunnen betekenen hebben we een brochure. Deze brochure kunt u lezen op:

Omdat elke klant en locatie anders is bespreken we de mogelijkheden graag met u zelf. Hierdoor kunnen we een passend voorstel doen wat precies bij uw onderneming past.

Voor meer informatie kunt u altijd even langs lopen in de winkel of contact opnemen via: 070-3278103 of info@puurvis.com