Kant en klaar maaltijden

De wereld veranderd snel en de tijden veranderen steeds sneller. Het eetgedrag van de consument veranderd en daarmee ook de wens van de consument. Om daar op in te spelen heeft puurvis een groot assortiment kant-en- klaar maaltijden. Dit zijn producten die allemaal binnen 10 minuten klaar zijn. De kant-en- klaar maaltijden komen allemaal uit eigen keuken. Tijdens de verbouwing in 2016 is er een grote nieuwe keuken gerealiseerd waardoor we het assortiment aanzienlijk hebben kunnen uitbreiden.

Soepen

We hebben een aantal heerlijke soepen uit eigen keuken. Onze bekende vissoep, kreeftensoep en zalm-mosterdsoep. Een aantal soepen verschillen per seizoen zoals; tomaten-kabeljauwsoep, asperge-zalm soep en erwtensoep met gerookte makreel. Alle soepen worden met ingrediënten gemaakt zodat alle smaken helemaal tot zijn recht komen

Schaal en schelpdieren

Bij puurvis vindt u een ruim assortiment complete maaltijden. Een kleine selectie uit ons assortiment is onder andere: Paella, visbami met een visloempia, risotto, tagliatelle met zalm, surf en turf en oosterse noodles met gamba’s. Deze maaltijden worden geleverd in mooi ovenschaaltje zodat u het alleen nog maar enkele minuten hoeft op te warmen in de oven of magnetron.

Salades

Puurvis heeft een groot assortiment salades. Lekker op een broodje of bij de borrel op een toastje. Elke dag hebben we 8 verschillende salades klaar staan voor u die allemaal uit eigen keuken komen Alleen verse en de beste producten gebruiken we bij de bereiding hiervan.

Italiaanse maaltijden

Het land van het lekkerste eten! Bij Puurvis vindt u een aantal heerlijke maaltijden uit Italië met uiteraard vis als hoofdingrediënt. Zalmpizza, tonijnpizza, zalmlasagne, tonijnlasagne en diverse Italiaanse broodjes zorgen er voor dat u het beste uit Italië thuis op uw bord heeft.